Megadoors

A Megadoors tökéletes megoldást kínálnak többek között a repülés, a hajózás és a bányászat területén. Jó választás tekintélyes kapunyílások esetén, mert a felnyíló hangárkapuk mérete és konfigurációja gyakorlatilag szabadon megválasztható.

Hangárkapuk az ASSA ABLOY Entrance Systemstől

A megfelelő hangárkapu telepítésével rendkívüli igények esetén sem hátráltathatja a vállalkozást egy problémás kapunyílás.

A hangárkapuk kevés mozgó alkatrésszel működnek, és karbantartási igényük is alacsony. Különleges kialakításuknak köszönhetően különösen jól alkalmazhatók szeles helyen és nagy kapunyílások esetén, például repülőgép- és hajóhangárokban, illetve bányákban. A szennyeződések, korrózió, erős szél és extrém időjárási hatások ellen védelmet nyújtó, robusztus és megbízható repülőgéphangár-kapuk, hajógyári kapuk és bányakapuk mérete és konfigurációja gyakorlatilag szabadon megválasztható.

Ha a területen daru is üzemel, a daruhoz és a darusínekhez jól illeszkedő, speciális kialakítású darukapu elősegíti a megbízható működést és az energiahatékony használatot.

Forduljon bátran az ASSA ABLOY Entrance Systems szakértőihez, ha segítségre van szüksége a létesítmény nagy kapunyílásaihoz legmegfelelőbb hangárkapu kiválasztásában.

Információ: + 36 1 424 7274

Szerviz: + 36 30 742 4566

iroda.hu@assaabloy.com