Ipari kapuk

Az ipari kapuk az üzleti folyamatok fontos tényezői, segítik a logisztikát és fokozzák a biztonságot. A felnyíló szekcionált kapuk, harmonikakapuk és felnyíló ponyvakapuk számtalan konfigurációban elérhetők.

Ipari kapuk az ASSA ABLOY Entrance Systemstől

Az általunk gyártott ipari kapuk minden funkciója és eleme átgondolt tervezés eredménye. Az ipari kapuk funkciói általában nem korlátozódnak pusztán nyitásra és zárásra.

Egy ipari kapu például szigetelhet, gyorsan nyithat, vészkijárat lehet vagy nyílhat részlegesen. Megoldásaink az üzleti tevékenység egészéhez igazodnak, és a speciális igényekhez és az épület adott pontjára adaptálva egyénre szabhatók.

Legyen szó szokásos ipari, üzemi, raktári környezetről vagy egy speciális létesítményről, felnyíló szekcionált kapuink, harmonikakapuink és felnyíló ponyvakapuink között bárki megtalálhatja a számára optimális bejárati rendszert. Ipari kapuink számtalan iparágban felhasználhatók, így többek között a bányászat, a szemcseszórás és fényezés, az újrahasznosítás, az energia- és hulladékipar, a hajózás, a repülés vagy a disztribúció területén.

Forduljon bátran az ASSA ABLOY Entrance Systems szakértőihez, ha segítségre van szüksége a létesítmény logisztikai és üzleti folyamatait segítő, biztonságát fokozó, legmegfelelőbb ipari kapu kiválasztásában.

Információ: + 36 1 424 7274

Szerviz: + 36 30 742 4566

iroda.hu@assaabloy.com