Gyorskapuk

A gyors, nagy teljesítményű kapuk kiválóan megfelelnek intenzív használat és fokozott igénybevétel esetén. Növelik a hatékonyságot, a biztonságot és a higiéniát olyan alkalmazási területeken – például a gyártás, a hűtőtárolás vagy a tisztateres alkalmazások területén –, ahol gyakori nyitással és zárással kell számolni.

Gyorskapuk az ASSA ABLOY Entrance Systemstől

A gyorskapuk védik a belső környezetet a huzathatástól, a nedvességtől, a portól és a szennyeződésektől. A működés gyorsasága kényelmesebbé teszi a munkát, és energiát takarít meg.

A kapuk széles működési tartományban rendelhetők külső és belső terekhez, sőt higiénia, hőszigetelés és fagyasztott élelmiszerek tárolása szempontjából speciális követelményeknek is megfelelnek.

A beltéri gyorskapuk gyakori nyitás mellett is jól elszigetelik a kritikus belső tereket, javítva ezzel a környezet állandóságát és a létesítmény használati feltételeit. A gépvédelmi és hűtőházi kapuk, a hűtőkamrakapuk, az élelmiszer-ipari kapuk és az anyagmozgató kapuk csökkentik a por, a zaj, a hideg és a meleg átszűrődését, és szabályozzák a terek közötti közlekedést.

A kültéri gyorskapuk egyszerre strapabírók, gyors működésűek és jó szigetelők. A gyakori nyitást igénylő alkalmazási területeken biztosítják az áruk és személyek folyamatos áthaladását, beléptetési funkciókat látnak el, és energiát takarítanak meg. Az épületek speciális gyorskapui a nehézipari és vészkijárati kapuk.

Forduljon bátran az ASSA ABLOY Entrance Systems szakértőihez, ha további információkra van szüksége a létesítmények belső és külső bejáratainak hatékonyságát, biztonságát és higiéniáját növelő gyorskapukkal kapcsolatban.

Információ: + 36 1 424 7274

Szerviz: + 36 30 742 4566

iroda.hu@assaabloy.com