Dokkolóberendezések

A dokkolóberendezések kulcsfontosságúak az áruk hatékony és biztonságos kezelése szempontjából. A rámpakiegyenlítők, kaputömítések, teherkapuk és egyéb kiegészítők kényelmesebbé és fenntarthatóbbá teszik a le- és felrakást.

Dokkolóberendezések az ASSA ABLOY Entrance Systemstől

A dokkolás egyszerű és gyors is lehet! Az épület jellemzői, a várható forgalom és a hőszigetelési követelmények figyelembe vétele alapján különböző megoldásokat tudunk kínálni. Az általunk gyártott rámpakiegyenlítők, kaputömítések és teherkapuk a legkülönfélébb egyedi igényekhez alakíthatók.

A rámpakapuk a rakodórámpák fontos átjáróját képezik, minimalizálják az energiaveszteségeket, meggyorsítják a munkát és növelik a raktárépületek, logisztikai központok és gyártóüzemek biztonságát. A rámpakiegyenlítők feladata a rakodórámpán belül a rámpa és a tehergépjármű közötti fizikai kapcsolat megteremtése. A kaputömítések csökkentik az épületben fellépő huzathatást, növelve ezzel a rakodás energiahatékonyságát. Ha komplett dokkolórendszert keres, figyelmébe ajánljuk a teherkapukat, melyek egyben tartalmazzák a kaputömítést, a rámpakaput és a rámpakiegyenlítőt.

Ha fokozni szeretné a rakodórámpa biztonságát és kényelmét, egy sor intelligens rakodórámpa-kiegészítőből választhat.

Forduljon bátran az ASSA ABLOY Entrance Systems szakértőihez, ha segítségre van szüksége az áruk hatékony és biztonságos mozgatását garantáló, minőségi dokkolóberendezések beszerzésével kapcsolatban.

Információ: + 36 1 424 7274

Szerviz: + 36 30 742 4566

iroda.hu@assaabloy.com