Alapvető teljesítményt nyújtó, kiváló minőségű automatika

Fogadja ügyfeleit és látogatóit fenntarthatóbb és kényelmesebb bejárati megoldással, az SL300-zal!
Fogadja ügyfeleit és látogatóit fenntarthatóbb és kényelmesebb bejárati megoldással, az SL300-zal!
Fogadja ügyfeleit és látogatóit fenntarthatóbb és kényelmesebb bejárati megoldással, az SL300-zal!
Fogadja ügyfeleit és látogatóit fenntarthatóbb és kényelmesebb bejárati megoldással, az SL300-zal!

Az SL300-zal nem kell kompromisszumot kötni a megbízhatóság terén

Ha rendkívüli pontosságot és teljesítményt nyújtó tolóajtó-automatikát keres, az SL300 kialakítása tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Az ASSA ABLOY – több mint 50 éves tapasztalatára és a kategóriaelső automata tolóajtók tervezése iránti elkötelezettségére építve – megálmodta az SL300-at, egy kiváló minőségű ajtóautomatikát, amely a lehető legerőteljesebb anyagokból készült, és könnyedén megfelel a várható alapvető követelményeknek.

Az Ön igényeinek megfelelő automatika

Az SL300 bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, és különböző méretekben rendelhető, így sokféle tolóajtóra felszerelhető. A még nagyobb rugalmasság érdekében az SL300 többféle formában kapható: csak automatika változatban, (egyszerűen, a helyszínen összeszerelhető) készletben vagy az ajtószárnyakkal és fix panelekkel ellátott, teljes körű megoldásban. További szerviz- és karbantartási szerződés is vásárolható, amely rendszeres ellenőrzéseket és frissítéseket biztosít annak érdekében, hogy kapurendszere hosszabb ideig, jobban működjön, a helyi előírások betartása mellett.

Biztonságos és mindig megbízható

A világnak olyan ajtórendszerekre van szüksége, amelyek minden körülmények között biztonságot nyújtanak az embernek. Ennek szellemében az SL300 számos különböző sebességfokozatra beállítható, így zökkenőmentes áthaladást biztosít minden helyzetben. Emellett az SL300 azonnal megáll és kinyitja az ajtópaneleket, ha akadályt észlel, így állandó kockázatmentes működést biztosít. Azáltal, hogy az ajtók alapjáraton szorosan zárva vannak, az SL300 hozzájárul a jobb beltéri klíma és az egészségesebb, fenntarthatóbb jövő megteremtéséhez, mivel megakadályozza a folyamatos belső légáramlást.

A kiegészítő biztonsági funkcióknak köszönhetően számos további biztonsági érzékelő közül választhat, amelyekkel tolóajtója még magasabb biztonsági követelményeknek felelhet meg.

Rugalmas megoldás

A sokféle helyszínre és külső segítség nélkül végrehajtható műveletekre tervezett SL300 használata és karbantartása éppolyan egyszerű, mint a telepítése. A beépített vezérlőegység két mikrovezérlővel van ellátva, így a rendszerek gyorsan és egyszerűen kezelhetők, és a felmerült problémák azonnal elháríthatók, így minimálisra csökken az állásidő. Emellett az automatika úgy lett kialakítva az Ön kényelme érdekében, hogy szinte teljesen zajmentesen működjön.

Műszaki leírás

SL300

 • Áramellátás: 100–240 V AC ±10%; 50/60 Hz
 • Teljesítményfelvétel: max. 200 W
 • Ajánlott max. ajtótömeg   
       ASSA ABLOY SL300-2: max. 100 kg/ajtószárny
       ASSA ABLOY SL300-R/L: max. 120 kg
 • Szabad nyílásszélesség (COW)
       ASSA ABLOY SL300-2: 1100–2000 mm
       ASSA ABLOY SL300-R/L: 850–1025 mm
 • Nyitvatartási idő: 0–60 s
 • Környezeti hőmérséklet: −20°C és +50°C között
 • Relatív páratartalom (nem kondenzálódó): max. 85%


Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel