ASSA ABLOY beléptetős forgóajtók

ASSA ABLOY beléptetés forgóajtó
ASSA ABLOY beléptetés forgóajtó
ASSA ABLOY beléptetés forgóajtó
ASSA ABLOY beléptetés forgóajtó
ASSA ABLOY beléptetés forgóajtó
ASSA ABLOY beléptetés forgóajtó
ASSA ABLOY beléptetős forgóajtó
ASSA ABLOY beléptetős forgóajtó

A belépés részletes szabályozása a ASSA ABLOY RD3A1 és RD4A1 beléptetős forgóajtóval

A beléptetős ASSA ABLOY RD3A1 és RD4A1 forgóajtó képes kezelni az egy irányban történő beléptetés lehetséges helyzeteit. Ezek az ajtórendszerek ideálisak, ha az a felhasználó igénye, hogy az ajtó legyen nyitva, de ne mindenki számára; vagy az ajtó nyitva tartása ne növelje az energiaköltségeket, és ne kelljen lemondani miatta a klímaszabályozásról.

A beléptetős ASSA ABLOY RD4A2 forgóajtóval a bejárat impozáns, mégis nagyon biztonságos, és a beléptetés mindkét irányban megoldott. Vészhelyzet esetén pániknyitással az ajtószárnyak azonnal kioldhatók, szabad és akadálytalan menekülési útvonalat biztosítva. A beltéri és a kültéri környezet tökéletes elkülönítésével ezek a forgóajtók segítenek a zaj csökkentésében és a fűtési és hűtési költségek csökkentésében.

Az ASSA ABLOY Entrance Systems beléptetős forgóajtói tökéletesen megfelelnek főbejáratként, személyzeti bejáróként vagy egy korlátozott hozzáférésű terület bejárataként, mert beprogramozhatók az arra jogosult személyek beléptetésére, ugyanakkor megakadályozzák a jogosulatlan belépéseket egy vagy mindkét irányban.

A beltéri és a kültéri környezet tökéletes elkülönítésével ezek a forgóajtók segítenek a zaj csökkentésében és a fűtési és hűtési költségek csökkentésében. Többféle méretben elérhetők, különféle mértékű gyalogosforgalomra méretezve. Mindhárom modell különféle konfigurációkkal rendelhető, és azok kombinálásával lényegében bármilyen épületet ki lehet szolgálni. Az ajtókat közvetlenül a kész padlóburkolatra lehet helyezni, nincs szükség speciális alapozásra.


Megfelelés a biztonsági előírásoknak

A ASSA ABLOY RD3A1, RD4A1 és RD4A2 minden tekintetben megfelel az EN 16005 biztonsági szabványnak.

Műszaki leírás

A ASSA ABLOY RD3A1, RD4A1 és RD4A2 beléptetős forgóajtó

  • Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz, hálózati biztosíték max. 10 A,100-120 V, 50/60 Hz, hálózati biztosíték max. 16 A
  • Teljesítményfelvétel: 200 W /30 W nyugalomban
  • 5 W-os LED-es világítás: 30 W
  • Választható belső magasság (2100 – 2600 mm)
  • Választható homloklapmagasság (1200–250 mm)
  • Porszórt kivitel (RAL színskála alapján)
  • Eloxált, fényes vagy bronz
  • Rozsdamentes acél burkolat
Automatically green

Energiatakarékosság

A forgóajtók „mindig nyitva és csukva vannak”, vagyis a használat közbeni légcsere minimális. Nemcsak tökéletesen megelőzik a nem kívánt légbeáramlást a látogatók és a személyzet kényelme érdekében, hanem az épület fűtési és hűtési költségeit is csökkentik.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel