Gondoljon egy Nagyot. Gondoljon a Megadoorra.

A Megadoor kapuk korlátlan méretben építhetők

Megadoor termékeket keres?

Akkor jó helyen jár.

A Megadoor márka egy ideje már az ASSA ABLOY Entrance Systemshez tartozik. A választékban biztosan megtalálja a keresett felnyíló ponyvakaput bármelyik nagy kapunyílásra, akár repülőgép- vagy hajóhangárokhoz, akár bányászati alkalmazásra kell.

Az ASSA ABLOY Megadoor megoldás telepítésével rendkívüli igények esetén sem okoz gondot egy problémás kapunyílás. A rendszerek rugalmassága lehetővé teszi, hogy az építész- és gépészmérnökök – a végfelhasználók megelégedésére – tökéletesen funkcionáló berendezéseket tervezzenek. A megtervezéstől a beüzemelésig végig szakmai támogatást biztosítunk.

Az ASSA ABLOY Megadoor rendszerek előnyei

Az ASSA ABLOY Entrance Systems kínálta előnyök végső soron a hatékonyság és a termelékenység növekedésén mérhetők le. A világon mindenhol jelen vagyunk, és készséggel segítünk a megtervezéstől a kivitelezésen át a kapu teljes élettartama alatt.

Örökségünk

Az első Megadoor felnyíló ponyvakapu 1973-ban készült el, és egy faipari szárítócsarnokra lett tervezve, ahol különösen fontos az extranagy kapunyílás jó szigetelése. 1977-től a Megadoor kapuk már nemcsak méretben, szigetelésben és nyitási gyorsaságban tudták teljesíteni az elvárásokat, hanem már többféle kapupanellel lehetett rendelni a nagyméretű kapukat. A vállalkozás gyorsan bővült, és többek között a repülés, a hajózás, a bányászat és a hulladékkezelés területén is kínált megoldást extrém méretű kapunyílásokra.

2012-ben az ASSA ABLOY Group felvásárolta a Cardót, a Megadoor és a Crawford anyavállalatát. Az ügyfelek kényelmére tekintettel az ASSA ABLOY Entrance Systems minden termékét, szolgáltatását és munkatársát egyetlen márkanév alá vonja. Az ügyfelek szempontjából ez nem jelent érzékelhető változást, a cégekben felhalmozott tapasztalatok és szakértelem egyesítése révén továbbra is kiváló Megadoor felnyíló ponyvakapukat, egyéb ipari kapukat és rakodórámpákat kínálunk. A Megadoor kapuk mellett gyorskapuk és automata személyforgalmi ajtók széles skáláját kínáljuk, természetesen szervizszolgáltatásokkal kiegészítve.