Crawford termékeket vagy szolgáltatásokat keres?

Akkor jó helyen jár.

Az ipari kapukhoz és rakodástechnikai berendezésekhez – például felnyíló szekcionált kapukhoz, rakodórámpákhoz, harmonikakapukhoz és gyorskapukhoz – kapcsolódó már ismert, megbízható termékek és szolgáltatások a jövőben az ASSA ABLOY márkanév alatt jelennek meg.

Az elkötelezett partner

Elkötelezett partnerek vagyunk a bejárati rendszerek terén, a hatékony személy-, áru- és járműforgalom biztosítása érdekében a megtervezéstől a beüzemelésen át a korszerűsítésig vagy a karbantartásig végig szakmai támogatást nyújtunk.

Az ASSA ABLOY Entrance Systems számtalan előnyt kínál a vállalkozásoknak. Aki minket választ, számíthat egy globális forgalmazó erőforrásaira, ugyanakkor a helyi támogatás nyújtotta kényelemre és figyelemre is.

Örökségünk

A Crawford eredetileg garázskapukat gyártott, de már az 1950-es években elkezdett ipari felhasználásra specializálódni. Az első ipari felnyíló szekcionált kaput 1966-ban, Svédországban átadó Crawford ezután rakodórámpákra és ezek kiegészítő berendezéseire, harmonikakapukra és gyorskapukra specializálódott.

2011-ben az ASSA ABLOY Group felvásárolta a Cardót, a Crawford és a Megadoor anyavállalatát. Az ügyfelek kényelmére tekintettel az ASSA ABLOY Entrance Systems minden termékét, szolgáltatását egyetlen márkanév alá vonja. Az ügyfelek szempontjából ez nem jelent érzékelhető változást, a cégekben felhalmozott tapasztalatok és szakértelem egyesítése révén továbbra is kiváló ipari kapukat, rakodástechnikai berendezéseket és Megadoor felnyíló ponyvakapukat kínálunk. Az ipari kapuk mellett automata személyforgalmi ajtók és gyorskapuk széles skáláját kínáljuk, természetesen szervizszolgáltatásokkal kiegészítve.