Besam termékeket vagy szolgáltatásokat keres?

Akkor jó helyen jár.

Az automata személyforgalmi ajtókhoz, vagyis a toló- nyíló és forgóajtókhoz kapcsolódó már ismert, megbízható termékek és szolgáltatások a jövőben az ASSA ABLOY márkanév alatt jelennek meg.

Az elkötelezett partner

Elkötelezett partnerek vagyunk a bejárati rendszerek terén, a hatékony személy-, áru- és járműforgalom biztosítása érdekében a megtervezéstől a beüzemelésen át a korszerűsítésig vagy a karbantartásig végig szakmai támogatást nyújtunk.

Az ASSA ABLOY Entrance Systems számtalan előnyt kínál a vállalkozásoknak. Aki minket választ, számíthat egy globális forgalmazó erőforrásaira, ugyanakkor a helyi támogatás nyújtotta kényelemre és figyelemre is.

Örökségünk

Az 1962-ben alapított Besam cég kezdetben az egészségügyi szektor számára fejlesztett automata ajtókat. A vállalkozás 1970-től már tolóajtókkal is foglalkozott, 1985-től pedig forgóajtókat is gyártott. Ahogy nőtt az automata ajtók iránti igény – például a fuvarozás vagy a kereskedelem terén –, úgy bővítette a Besam a piacait világszerte.

2002-ben a Besam az ASSA ABLOY Group tagja lett. Az ügyfelek kényelmére tekintettel az ASSA ABLOY Entrance Systems minden termékét, szolgáltatását egyetlen márkanév alá vonja. Az ügyfelek szempontjából ez nem jelent érzékelhető változást, a cégekben felhalmozott tapasztalatok és szakértelem egyesítése révén továbbra is kiváló automata személyforgalmi ajtókat kínálunk. Az automata személyforgalmi ajtók mellett ipari, kereskedelmi, gyorsfutású és Megadoor felnyíló ponyvakapuk, rakodástechnikai berendezések és szolgáltatások széles skáláját kínáljuk.