Albany kapurendszerekhez kapcsolódó termékeket vagy szolgáltatásokat keres?

Akkor jó helyen jár.

A nagyteljesítményű bejárati rendszerekhez – például tisztatéri ajtókhoz, ipari kapukhoz, gépvédelmi kapukhoz vagy nehézipari kapukhoz – kapcsolódó már ismert, megbízható termékek és szolgáltatások a jövőben az ASSA ABLOY márkanév alatt jelennek meg.

Az elkötelezett partner

Elkötelezett partnerek vagyunk a bejárati rendszerek terén, a hatékony személy-, áru- és járműforgalom biztosítása érdekében a megtervezéstől a beüzemelésen át a korszerűsítésig vagy a karbantartásig végig szakmai támogatást nyújtunk.

Az ASSA ABLOY Entrance Systems számtalan előnyt kínál a vállalkozásoknak. Aki minket választ, számíthat egy globális forgalmazó erőforrásaira, ugyanakkor a helyi támogatás nyújtotta kényelemre és figyelemre is.

Örökségünk

A később Albany Door Systems néven ismertté vált Nomafa úttörő volt a gyorskapuk terén, 1968-ban, Svédországban mutatta be saját fejlesztésű találmányát, a világ első gyors rolókapuját. A cég egy nemzetközi vállalattá nőtte ki magát, és kapukat gyártott a gyors kapumozgatás előnyét élvező szektorok számára, például a bányászati, a gyártási és a tisztateres ágazatok számára.

2012-ben az Albany az ASSA ABLOY Group tagja lett. Az ügyfelek kényelmére tekintettel az ASSA ABLOY Entrance Systems minden termékét, szolgáltatását egyetlen márkanév alá vonja. Az ügyfelek szempontjából ez nem jelent érzékelhető változást, a cégekben felhalmozott tapasztalatok és szakértelem egyesítése révén továbbra is kiváló Albany gyorskapukat kínálunk. A gyorskapuk mellett automata személyforgalmi ajtók, ipari és Megadoor felnyíló ponyvakapuk, rakodástechnikai berendezések és szolgáltatások széles skáláját kínáljuk.