Rólunk

/AAES/COM/about-us/2020/images/woman-standing-in-front-of-doors.jpg

Az automatikus bejáratokkal hatékonyan tehető akadálytalanná a személy-, áru- és járműforgalom. Innovatív és megbízható automatikus bejárati rendszereink akadálytalanná teszik a vállalkozások forgalmát bármelyik épület elején, hátulján vagy belsejében. Automata kapuinkon át bátran léphet egy új világba.

Egyetlen partner a bejáratokkal kapcsolatos igényekre

Elkötelezett partnerként a kivitelezés folyamán a megtervezéstől a beüzemelésen át a karbantartásig és a korszerűsítésig végig támogatást nyújtunk. Aki minket választ, számíthat egy globális forgalmazó bőséges erőforrásaira és választékára, ugyanakkor a helyi támogatás nyújtotta figyelemre is. Ha az ajtók és kapuk gondja a miénk, Ön a vállalkozás ügyeire koncentrálhat.

Tények és adatok

Tökéletesen illik bármilyen épülethez

Minden vállalkozásra sajátos igények és problémák jellemzők. Ismereteink és tapasztalataink felhasználásával a bejáratokat a konkrét követelményeknek megfelelően optimalizálhatja.

Örökségünk

ASSA ABLOY Group financial information

Az ASSA ABLOY legfrissebb évközi és éves jelentéseit megtalálja az assaabloy.com oldalon.

Fenntartható dizájn és technológia

Az automata ajtók, kapuk energiahatékonysága beépített, ami azt jelenti, hogy mindig zöldebbek a kézi működtetésű változatnál. Szakértelmünkkel és megoldásainkkal többre juthat mind költségmegtakarításban, mind a környezet védelme terén. További részletek.

Az ASSA ABLOY Entrance Systems az ASSA ABLOY cégcsoport egyik üzletága, a világ vezető szállítója a biztonsági és beléptetési megoldások piacán.