Köszönti az ASSA ABLOY Entrance Systems Kft. – Egy ajtó, ami mindig nyitva áll az Ön igényei előtt

/AAES/CN/about-us/images/AAES-aboutus-1000x435.jpg

A zavartalanul működő bejáratok a vállalkozások sikerének előfeltételei. Hasonlóképpen a jól működő kapcsolatok is. A kombinált termékeknek, az ésszerű megoldásoknak és a tapasztalatnak köszönhetően az ASSA ABLOY Entrance Systems Kft. minden szempontból ideális üzleti partner a bejárat-automatizálás területén.

Az ASSA ABLOY Entrance Systems rendelkezik a világon a legátfogóbb automatikus bejárati rendszer kínálattal. Megoldásainkat a személyek, járművek és áruk mozgását holisztikusan szemlélve alakítjuk ki, megteremtve a lehető legtökéletesebb egyensúlyt a költségek, a minőség és az élettartam-teljesítmény között.

Egy kézbe tudtunk gyűjteni egy sereg világmárkát úgy, hogy sikerült megőriznünk az egyes márkákhoz kapcsolódó értékes szaktudást. Nemzetközi hírű termékmárkáink, a Besam, a Crawford, a Megadoor és az Albany évtizedek óta piacvezetők a saját területükön. A márkanevek alatt forgalmazott ajtók, kapuk és különleges bejárati rendszerek méltán híresek a jól bevált megoldásokról, melyek kimagasló színvonalú szervizszolgáltatásokkal párosulnak.

Mi az épületek minden részére – az első és hátsó frontjára és a belsejére is – kidolgoztuk a legjobb megoldásokat. A holisztikus szemléletmód azt is jelenti, hogy tisztában vagyunk ügyfeleink különféle szempontjaival, így lehetőségünk van a legjobb megoldást biztosítani a bejáratokkal és ajtókkal kapcsolatban felmerülő igényekre.

Az ASSA ABLOY Entrance Systems az ASSA ABLOY cégcsoport egyik üzletága, a világ vezető bejárati rendszer szállítója.